Veiligheidsoplossingen

Bij A signs & Safety zijn wij experts op het gebied van veiligheidsoplossingen. 

Op deze pagina vindt u alles over onze veiligheidsoplossingen.

Veiligheidsoplossingen

Onze specifieke productgroepen

Natuurlijk hebben wij actuele kennis van de normen, regels en wetgeving in ons vakgebied. Deze kennis en ervaring vertalen wij in de levering en de montage van een aantal specifieke productgroepen, zie hieronder:

Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar nieuwe veiligheidsartikelen binnen ons vakgebied. Mis je iets in deze opsomming? Neem dan contact met ons op, er is meer mogelijk dan je denkt!

Pictogrammen bij A Signs & Safety zijn essentieel voor een veilige werkplek en voldoen aan actuele normen en wetten. Ze communiceren snel en zonder tekst wat er moet gebeuren in specifieke situaties, vooral in nood. Er zijn verschillende soorten, zoals langnalichtende pictogrammen voor zichtbaarheid in het donker en retroreflecterende pictogrammen voor verhoogde attentiewaarde. Meer details zijn hier te vinden.

Lockout & Tagout bij A Signs & Safety is een systeem dat ernstige bedrijfsongevallen voorkomt door ervoor te zorgen dat machines en apparatuur veilig zijn tijdens onderhoud. Dit systeem schakelt krachtbronnen uit en voorkomt heractivering totdat het werk voltooid is, wat ongelukken door onverwachte inschakeling voorkomt. Meer details zijn hier te vinden.

Plattegronden bij A Signs & Safety omvatten ontruimingsplattegronden, brandweer aanvalsplattegronden en veiligheidsplattegronden. Ontruimingsplattegronden tonen vluchtroutes en veiligheidsvoorzieningen, terwijl aanvalsplattegronden essentiële informatie voor hulpdiensten bevatten. Veiligheidsplattegronden geven een gedetailleerd overzicht van alle veiligheidsaspecten in een gebouw, zoals blusmiddelen en gevaarlijke stoffen, om risico’s beter te beheren. Meer details zijn hier te vinden.

Tagnummering bij A Signs & Safety omvat het identificeren van procesonderdelen met tags, variërend van traditionele resopals tot geavanceerde RFID-technologie. RFID-tags maken gebruik van radiofrequentie-identificatie voor eenvoudige en snelle dataverwerking, die bestand is tegen alle weersomstandigheden en krasbestendig is. Voor meer informatie kunt u de volledige uitleg hier lezen

Benieuwd naar hoe wij jou kunnen helpen?

We denken graag met je mee op het gebied van veiligheidsoplossingen. Plan een vrijblijvend adviesgesprek in met een van onze adviseurs en ontdek de beste mogelijkheden voor jouw bedrijf. 

bedrijven geholpen
0 +
Jaar ervaring
0 +
klussen voltooid
0 +
Bakken koffie gezet
0 +

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Addres

Marketing 24​ 6921 RE Duiven​

Email

Info@as-s.nl

Telefoon

026 312 12 09​

Een selectie van onze tevreden opdrachtgevers